Peopleworks

4 mensen om een vergadertafel, van boven gefotografeerd

PeopleWorks is in 1994 opgericht als dienstverlener op het gebied van relatiebeheersystemen.  In die tijd was het werken met een centrale klantendatabase nog een behoorlijk unicum en het begrip CRM was nog niet uitgevonden. Internet stond nog in de kinderschoenen, faxen was een populair communicatiemiddel en e-mailen deed je via piepende en krakende modems over de telefoonlijn. 

Inmiddels is er veel veranderd. We werken als het even kan mobiel, waar en wanneer we willen en  “in the cloud”.  Met alles en iedereen interconnected. CRM en Digitale marketing zijn volwassen vakgebieden geworden waar je een HBO-opleiding voor kan volgen. En dat is ook begrijpelijk want al deze ontwikkelingen hebben enorme impact op organisaties.

PeopleWorks heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van CRM en Digital Marketing zowel bij grote als kleine ondernemingen, profit en non-profit en “business to business’ en ‘business to consumer’ oplossingen.

PeopleWorks adviseert, begeleidt, managed, implementeert, brengt oplossingen  in praktijk. Dit met een schat aan kennis en ervaring en een grote passie om waardevolle doelen en initiatieven zakelijk goed te onderbouwen. Klantgericht denken en werken – Customer Relationship Management als strategie en in praktijk.