Audience First! over CRM en community management

09/12/2012

Bart Lohr van PeopleWorks vertelt op 12 december 2012 over Customers Relationship Management (CRM) en communitymanagement, getiteld ‘Audience First!’. Locatie: Museum voor Communicatie, Den Haag.

Publiek bladert door kunstDeze kick-offsessie is deel van het programma van het Innovators Netwerk Erfgoedsector (INE), waarvan Bart Lohr lid is.

Expert

Bart Lohr, expert op het gebied van Customer Relationship Manangement, heeft veel ervaring in de culturele en museale sector. Hij verzorgt deze workshop over de theorie, de praktijk, de functionele en technische mogelijkheden en de organisatorische impact van CRM. Patricia Olsthoorn (Advisor Cultural Entrepreneurship) werkt mee aan deze sessie. Zij presenteert eerste uitkomsten van een omvangrijk  theoretisch onderzoek

Inhoud

Relatiebeheer is een breed onderwerp. Daarom worden meerdere sessies gehouden.
Deze eerste sessie op 12 december gaat over duurzaam relatiebeheer. De focus ligt op het CRM-systeem als basis voor alle vormen van contact met relaties.

Vragen die o.a. aan bod komen zijn: Wat is nou eigenlijk CRM?  Wat kun je er mee? Hoe ziet de ideale CRM-wereld voor erfgoedinstellingen er uit?  Hoe pak je een CRM-project aan?  Welke programma’s zijn er?  En welke relatie heeft CRM met bijvoorbeeld internetmarketing, e-mailmarketing of social media?

Meer info

 

 

Foto: Museumpubliek tijdens Museumnacht Rotterdam, foto Erfgoedhuis Zuid-Holland.